Pravilnik o zasebnosti

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
 
Zbiranje osebnih podatkov
 
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov ter davčna številka (samo za zmagovalce nagradnih iger). Spletna trgovina EKO KMETIJA STRAŽAR zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročila na e-novice ali sodelovanje v nagradnih igrah (samo za zmagovalce nagradnih iger).  
 
Varovanje osebnih podatkov
 
Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).
 
Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.
 
Odjava od e-novic 
 
Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, lahko to storijo preko linka na koncu vsakega e-poštnega sporočila.
 
Pravica do obveščenosti
 
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na na upravljalca spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR:
 
Bio mlin Stražar d.o.o.
Škocjan 3
1233 Dob
T: 051 648 559
E: ekoloski.mlin@gmail.com
 
Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih mest spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR.
 
Namen uporabe
 
Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani EKO KMETIJA STRAŽAR  za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.
 
Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje upravljalcu spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje upravljalcu spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR, Bio mlin Stražar d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
 
Navedene podatke lahko spletna trgovina EKO KMETIJA STRAŽAR obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.
© Bio mlin Stražar d.o.o. 2019
OpenCart OC Europa by CsillámVilág naredil Simbiont