Pravila in pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S spletno trgovino EKO KMETIJA STRAŽAR upravlja podjetje
 
Bio mlin Stražar d.o.o.
Škocjan 3
1233 Dob
ID za DDV: SI65167589, smo zavezanec za DDV
Matična številka: 1192736000
TRR: SI56 0310 4100 0564 216 pri SKB d.d.
 
v nadaljevanju "ponudnik".
 
V spletni trgovini  EKO KMETIJA STRAŽAR lahko kupujete 24 ur na dan. Uporaba je brezplačna. Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s temi splošnimi pogoji. Uporabnik za naročanje izdelkov potrebuje uporabniški račun in geslo, ki si ga ustvari sam.
 
Za pomoč strankam smo dosegljivi na telefonski številki 051 648 559 med 8.00h in 14.00h.
 
Naročanje
 
Spletna trgovina EKO KMETIJA STRAŽAR bo sprejeta naročila obravnavala kot nepreklicna. Ob vsakem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila oz. obvestilo, da je naročilo v obdelavi. V primeru napake med nakupom lahko kupec naročilo enostavno popravi, zamenja artikel ali nakup prekliče. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi, preklic naročila na žalost ni več možen.
 
Obdelava naročila
 
Spletna trgovina EKO KMETIJA STRAŽAR bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil, pričela takoj po prejemu naročila. 
 
Pravica do odstopa od pogodbe
 
Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pri pogodbah sklenjenih na daljavo, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Slednje  mora storiti v roku 14 dni od prejema blaga in sicer pisno ali pa z vračilom blaga (za odstop od pogodbe se šteje vrnitev prejetega blaga podjetju), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. V kolikor je odstop od pogodbe na podlagi pisnega sporočila, mora potrošnik vrniti blago podjetju v roku 30 dni od odstopa. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina). Izdelek mora vrniti neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži z etiketami in računom. Najkasneje v 14 dneh po prejemu blaga bo podjetje izdelek zamenjalo ali pa bo vrnilo plačilo.
 
Ponudba
 
Ponudba je predstavljena v katalogu, kjer so navedeni osnovni podatki o izdelkih, slike o videzu izdelka so simbolične, zato lahko barvni odtenki, videz in podobno odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Prodajalec mora kupca najkasneje po prejemu naročila obvestiti o napaki v katalogu. Spletna trgovina si pridržuje pravico do napak pri opisu in ceni izdelka, ki so nastale pri vnosu podatkov. Kupec si lahko ogleda ponudbo in oglaševanje na elektronskem naslovu Spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR.
 
Cene
 
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah veljajo samo za nakup preko spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR. Cene veljajo po veljavnem ceniku in vsebujejo DDV. Cene veljajo do objave novega cenika na spletni strani.  Najmanjši znesek enega celotnega naročila je 10€.
 
Plačilo naročenega blaga
 
Kupec naročeno blago plača po povzetju ali s predplačilom na naš transakcijski račun pri SKB Banki d.d.: SI56 0310 4100 0564 216. Spletna trgovina EKO KMETIJA STRAŽAR bo naročeno blago kupcu dostavila skladno s pravili in ceno dostave.
 
Način dostave
 
Dostava blaga je možna z lastno dostavo, z dostavno službo ali z osebni prevzemom po predhodnem dogovoru. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo. Trudimo se, da bi stroške dostave zmanjšali na najmanjšo možno raven, zato imamo lestvico cen dostave, ki je odvisna od količine nakupa.
 
Spremljanje dostave naročila in hranjenje vseh vaših naročil/pogodb
 
Po oddaji vašega naročila boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o prejemu in statusu vašega naročila. V tem sporočilu se nahaja tudi povezava za spremljanje statusa izvajanja vašega naročila na spletni strani trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR. Hkrati pa preko te povezve dostopate tudi do seznama vaših shranjenih prejšnjih naročil / pogodb.
 
Zamenjava in vračilo blaga
 
Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da vam bo naročeni izdelek ne bo odgovarjal, vas popolnoma razumemo. Zato vam omogočamo 14 dnevno obdobje, v katerem lahko izdelek vrnete.  Izdelek morate  vrniti neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži z etiketami in računom. V primeru da ste nam pisno sporočili da blaga ne želite, ga morate vrniti v roku 30 dni od sporočila. V 14 dneh po prejemu vrnjenega izdelka vam ga bomo brez vprašanj ali zapletov zamenjali ali pa vrnili stroške plačila ter vaš strošek dostave. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga (poštnina). V primeru ponovnega pošiljanja zamenjanih izdelkov, plačate tudi poštnino, ki je odvisna od teže paketa.
 
Lastništvo blaga
 
Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last spletne trgovine EKO KMETIJA STRAŽAR.
 
Računi
 
Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga. Račun prejme kupec ob prejemu blaga.
© Bio mlin Stražar d.o.o. 2018
OpenCart OC Europa by CsillámVilág naredil Simbiont