Dostava

Izdelke kupljene v spletni trgovini EKO Kmetija Stražar vam bomo na izbrani naslov varno dostavili sami ali vam ga bo dostavil naš pogodbeni partner City Express/UPS ali pa se bomo dogovorili za osebni prevzem.

Zaradi narave izdelkov, ki so živila, dostavo vršimo enkrat tedensko. V primeru večjih količin dostavljamo sami, v lastni režiji, v primeru manjših količin pa izdelke dostavi dostavna služba City Express/UPS.

V vsakem primeru se bomo trudili, da boste željeno blago prejeli v najkrajšem možnem času.

O vsaki spremembi stanja vašega naročila ali o stanju dostave vas bomo obveščali preko e-poštnih sporočil. Stanje vašega naročila lahko spremljate v uporabniškem okolju Moj račun>Zgodovina naročil.

Dostava

Za vsak nakup do 15€ zaračunamo dostavo po Sloveniji v višini 3€. Za vsak nakup od 15€ do 40€ zaračunamo dostavo po Sloveniji v višini 5,50€. Za vsak nakup od 40€ do 80€ zaračunamo dostavo po Sloveniji v višini 7€. Nakupi nad 100€ so upravičeni do brezplačne dostave. Cene dostave vsebujejo 22% DDV.

Plačilo ob dostavi je možno z gotovino.

Dostava v tujino je možna le po vnaprejšnjem dogovoru.

Osebni prevzem

Osebni prevzem naročenih izdelkov je možen na lokaciji:

Bio mlin Stražar, Škocjan 3, 1233 Dob
Delovni čas: Pon - Sob od 8h do 17h

Plačilo ob prevzemu je možno z gotovino ter s plačilnimi karticami.

Dostava preko dostavne službe

Naročeno blago iz naše spletne trgovine vam dostavi dostavna služba City Express/UPS, najbolj verjetno v dopoldanskem času. Če vas takrat ni doma, vam bodo pustili obvestilo o dostavi ali pa vas bodo poklicali.

Pri tem načinu dostave je edina možnost plačila s plačilom po povzetju, kar pomeni, da naročeno blago ob dostavi tudi plačate.

 

© Bio mlin Stražar d.o.o. 2018
OpenCart OC Europa by CsillámVilág naredil Simbiont